Strategisk Management

Få styr på det IT-relaterede beslutningsgrundlag i din virksomheds topledelse.

Gennem intensive kurser fra IT Innovation, som bygger på vores mangeårige erfaring, skabes forudsætningerne en top management, som udstikker de rette linjer for virksomhedens IT.

Det handler om at definere tre områder:

  1. Strategi
  2. Arbejdsprocesser
  3. Krav til den IT, som skal føre arbejdsprocesserne ud i livet


Gensidig afhængighed

Uden en veldefineret strategi, kan virksomhedens IT ikke leve op til forventningerne. Og uden velfungerende IT, kan virksomhedens strategi ikke blive ført ud i livet. Det er et gensidigt afhængighedsforhold, som kræver knivskarp fokus på begge områder – og lige i midten ligger arbejdsprocesserne, som skaber bro mellem idé og udførsel.

IT Innovation giver virksomheden mulighed for at udvikle de rette værktøjer til at skabe et mere effektivt sammenspil mellem virksomheden strategiske, taktiske og operative niveau.

​​Kontakt IT Innovation

Chefkonsulent Flemming Hansen, IT Innovation, er klar til at svare på alle spørgsmål på telefon 86 15 10 00 eller via mail: flemming.hansen@it-innovation.dk

Udover den tætte sparring og rådgivning, tilbyder vi følgende IT-managementkurser, i samarbejde med Teknologisk Institut:

  • ​Forretningsmodellering med BPMN og UML (tre dage)
  • IT kravspecifikation med Use Case teknikken (to dage)

Kurser​

Alle priser er ekskl. moms

Afholdelsesgaranti

Ledige pladser

Fyldt

​Modellering med Business Process Modelling Notation (BPMN)

2 dages kursus.

Få en forståelse for grundbegreberne i Business Process Modelling Notation (BPMN) samt kendskab til, hvordan disse kan anvendes til modellering af forretningsprocesser, så er du klædt godt på til at deltage aktivt i et forretningsudviklingsprojekt. Efter kurset kan du forstå og anvende BPMN-grundbegreberne og de mest brugte BPMN diagrammer og notationsformer. Du opnår et godt kendskab til alle BPMN diagramtyper og kan bruge dette til at foretage grundlæggende Business Process Management (BPM) samt deltage i udarbejdelse og review af BPMN-modeller.​

​​DKK 10.200

Nr. 89029 A

3. til 4. september 2018

Aarhus​

22. til 23. oktober 2018

Taastrup

13. til 14. december 2018

Taastrup

​IT-kravspecifikation med Use Case teknikken

2 dages kursus.

Use Cases sikrer gode kravspecifikationer. En god IT-kravspecifikation er formuleret, så både leverandøren og brugeren af systemet kan læse den og få en præcis forståelse af, hvad løsningen indebærer. En Use Case model kan hjælpe med til at sikre en god kravspecifikation og kan derefter bruges i alle de efterfølgende faser af systemudvikling og test. Dette kursus er baseret på best pratices, standarder og velafprøvede referencer inden for området.

​​DKK 10.200

Nr. 11681 A

20. til 21. august 2018

Taastrup

20. til 21. september 2018

Taastrup

22. til 23. oktober 2018

Aarhus

26. til 27. november 2018

Taastrup

IT innovation

Adresse: Herles 6, 6300 Gråsten

​Ring til os

Telefon: +45 8615 1000

Skriv til os

E-mail: flemming.hansen@it-innovation.dk