​2 dages kursus

​Undervisning i Business Process Modeling Notation

Ønsker du at lære BPMN-grundbegreberne? Eller vil du gerne have en brush-up i BPMN? Så er du kommet til det rette sted. Hos IT Innovation tilbyder vi kompetent undervisning i Business Process Modeling Notation (BPMN).

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og garanterer derfor en spændende og lærerig undervisning. Vi servicerer kunder fra hele Danmark. Hvis du får en forståelse for grundbegreberne i Business Process Modeling Notation (BPMN) samt kendskab til, hvordan disse kan anvendes til modellering af forretningsprocesser, så er du klædt godt på til at deltage aktivt i et forretningsudviklingsprojekt.

Du opnår et godt kendskab til alle BPMN-diagramtyper, som du kan bruge til at foretage grundlæggende Business Process Management (BPM) samt deltage i udarbejdelse og review af BPMN-modeller.

Optimer forretningsprocesser med business process modeling notation

Ved at anvende BPMN får du et værktøj til at skabe overskuelig dokumentation af virksomhedens forretningsprocesser, som kan danne grundlag for optimering af forretningsprocesserne. Derudover bliver du i stand til at deltage i udvikling af nye forretningsområder med tilhørende krav og med eventuel efterfølgende understøttelse af IT.

​Efter kurset kan du forstå og anvende BPMN-grundbegreberne og de mest brugte BPMN-diagrammer og notationsformer.​ Der er således mange gode grunde til at kunne forstå og anvende Business Process Modeling Notation.

Vi underviser i alt fra fundamentale elementer til gateway-typer, artefakter og sub-processer. Hos os er du garanteret et stort udbytte, uanset hvilket kursus du tager.

Ring og hør mere om Business Process Modeling Notation

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om Business Process Modeling Notation, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med dig.

For tilmelding og yderligere informationer, ring til os på telefon 86 15 10 00 eller skriv en e-mail til info@it-innovation.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

vi samarbejder med førende virksomheder​

kbh-kom ​   kampstrupemerson  teknologisk     danfoss

Bliv ringet op af vores specialister i dag

Har du spørgsmål? Så lad os ringe dig op.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt IT Innovation for at høre nærmere allerede i dag

​Kontakt IT Innovation og hør nærmere om hvorledes vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Kontaktinformation

IT Innovation

​Telefon: +45 8615 1000

E-mail: info@it-innovation.dk

Herles 6, 6300 Gråsten

Telefontider

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og Søndag: Lukket

E-mails besvares alle dage.