​God IT-arkitektur er vigtig for
​virksomhedens udvikling

Hos IT Innovation er vi eksperter i IT-arkitektur og forretningsarkitektur. Derfor kan vi hjælpe mange forskellige virksomheder med udvikling og etablering af en effektiv arkitektur, som er meget væsentlig ift. virksomhedens udvikling. Vi har mere end 20 års erfaring på området og står til rådighed i hele Danmark.

Uden en effektiv arkitektur, som understøtter virksomhedens overordnede strategi og planlægning, kan IT-systemerne ligefrem være en hindring for virksomhedens udvikling. Ikke før kravene er specificeret, har virksomhedens IT-afdeling eller IT-leverandør en chance for at levere de løsninger, som virksomhedens medarbejdere har brug for. Vi hjælper dig med at sikre en effektiv og god IT-arkitektur i virksomheden.

Vi rådgiver og underviser i IT- og forretningsarkitektur

For at sikre en optimal IT- og forretningsarkitektur skal der først og fremmest være fokus på virksomhedens forretningsgange. Disse defineres ud fra den overordnede strategi. Forretningsgangene er bestemmende for de krav, der stilles til IT-systemerne.​

Gennem rådgivning og undervisning hjælper IT Innovation din virksomhed til en bedre IT-arkitektur, som understøtter forretningsgangene langt bedre. 

Samlet set giver det de dyrt indkøbte IT-systemer en langt højere værdi for den enkelte medarbejder, såvel som for virksomheden som helhed. Det kan med andre ord godt betale sig at få professionel hjælp til forretningsarkitektur.

Kontakt os for hjælp til IT-arkitektur

Kontakt chefkonsulent Flemming Hansen for at høre mere om IT- og forretningsarkitektur. Her kan du få professionel rådgivning vedrørende virksomhedens pågældende ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 86 15 10 00 eller på e-mail flemming.hansen@it-innovation.dk, så hører du fra os snarest muligt.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

IT innovation

Adresse: Herles 6, 6300 Gråsten

​Ring til os

Telefon: +45 8615 1000

Skriv til os

E-mail: flemming.hansen@it-innovation.dk