Optimering

Optimering handler ofte først og fremmest om at skabe overblik.

Via dybdegående analyse og rådgivning kan IT Innovation skabe stor værdi – det gælder både i virksomheder og i offentlige institutioner.

Stil de rigtige spørgsmål

 

Stil de rigtige spørgsmål

Det handler om at forene det praktiske IT-arbejde med forretningsprocesserne. Spørgsmålet kan eksempelvis være: Er det vi laver det, som virksomheden og ledelsen har brug for?

 

Rådgivning og sparring fra IT Innovation kan være en øjenåbner for mange virksomheder og offentlige institutioner. Det er nemlig en unik mulighed for at skabe klarhed over arbejdsprocesserne, som kan udmønte sig i en række konkrete ændringer eller tiltag, som skaber større værdi i hverdagen.

Optimering gennem analyse og rådgivning

IT Innovation står klar og kan allerede i dag starte processen, der i sidste ende skaber forudsætningerne for en sundere forretning og større effektivitet.

 

Kontakt chefkonsulent Flemming Hansen, IT Innovation, på telefon 86 15 10 00 eller via mail: flemming.hansen@it-innovation.dk

Til forside
Se alle nyheder
Kontakt os
Print
Dansk
English

IT Innovation - Innovative technology solutions to support business and people

Sitemap

IT innovation   -   Herles 6   -   6300 Gråsten   -   Telefon: +45 8615 1000   -   E-mail: flemming.hansen@it-innovation.dk   -   CVR: 32002129