Operationel systemudvikling

Få de rette værktøjer, så du kan skabe de IT-løsninger, dine kollegaer, ledelsen og virksomheden har brug for.

At virkeliggøre de ønsker og krav til IT-systemerne, som eksisterer i din virksomhed, kræver en veldefineret opgave. IT Innovation holder fokus på den enkelte medarbejder, som tilegner sig værktøjer, der kan formidle netop de ønsker og krav, medarbejderen møder i sit udviklingsarbejde.

 

Gør arbejdsprocesserne mulige

I bund og grund handler det om at gøre effektiv opgaveløsning muligt for virksomhedens medarbejdere. IT Innovation tilbyder konkrete værktøjer, der, gennem analyse, design og realisering af IT-systemer, skaber effektiv systemudvikling og vedligeholdelse. Det sker ved fokus på den enkelte medarbejder i form af undervisning og rådgivning.

 

Kontakt IT Innovation

Chefkonsulent Flemming Hansen, IT Innovation, er klar til at svare på alle spørgsmål på telefon 86 15 10 00 eller via mail: flemming.hansen@it-innovation.dk

Systemudviklingskurser

Udover den tætte rådgivning og sparring, tilbyder vi følgende IT-systemudviklingskurser, i samarbejde med Teknologisk Institut:

  • Objektorienterede grundbegreber og modellering med UML (to dage)
  • Objektorienteret analyse, design og realisering med UML (fire dage)
  • Design Patterns (tre dage)

Home
News
Get in touch
Print
Dansk
English

IT Innovation - Innovative technology solutions to support business and people

Sitemap

IT innovation   -   Herles 6   -   6300 Gråsten   -   Phone: +45 8615 1000   -   E-mail: info@it-innovation.dk   -   CVR: 32002129