Modellering med Archimate®

(15. januar 2014 17:28)
IT arkitektur modellering med Archimate® 2.0
 
ArchiMate® er et internationalt standardiseret grafisk modelleringssprog som giver arkitekter et integreret værktøj til at analysere, beskrive og visualisere Enterprise/IT arkitekturen. Du lærer, hvordan du praktisk anvender ArchiMate® til at udforme arkitektur modeller, som hjælper din virksomhed med effektivt at bygge og kommunikere arkitektur i hele organisationen. ArchiMate® hjælper med at standardisere og skabe sammenhæng imellem alle arkitekturdomæner lige fra Enterprise arkitektur til Teknologi arkitektur.

På kurset vises også, hvordan ArchiMate® med fordel kan anvendes i sammenhæng med andre domæne specifikke værktøjer som f.eks. UML® og BPMN. ArchiMate® kan effektivt anvendes til at beskrive arkitekturen i ens organisation uanset om man anvender TOGAF®, OIO EA metoden eller andre Arkitektur rammeværktøjer i sin organisation.

Formålet med kurset er at give dig kompetencer til at forstå og anvende ArchiMate® til effektivt at udarbejde og modellere arkitektur beskrivelser. Under kurset indgår der praktiske øvelser og der præsenteres konkrete eksempler.

Du kan efter kurset tage en certificering. Prisen for denne er ikke indeholdt i kursusprisen

Til forside
Se alle nyheder
Kontakt os
Print
Dansk
ArchiMate® er et internationalt standardiseret grafisk modelleringssprog som giver arkitekter et integreret værktøj til at analysere, beskrive og visualisere Enterprise/IT arkitekturen.
System arkitekt - Practitioner er et af de tre næste specialiserede arkitekt kurser i den certificerede IT arkitekt uddannelse.
 

IT Innovation - Innovative technology solutions to support business and people

English
Sitemap

IT innovation   -   Herles 6   -   6300 Gråsten   -   Telefon: +45 8615 1000   -   E-mail: flemming.hansen@it-innovation.dk   -   CVR: 32002129