System arkitekt practitioner

(16. juli 2013 13:46)
System arkitekt - Practitioner er et af de tre næste specialiserede arkitekt kurser i den certificerede IT arkitekt uddannelse.

System arkitekten har som mål at udarbejde systemarkitektur og overordnet systemdesign samt sørge for dokumentation af denne. System arkitekten formidler designet til relevante interessenter og yder bistand og rådgivning under det videre designforløb.

Formålet med kurset er at give dig en solid og grundig viden og overblik indenfor de discipliner og de forskellige typer af arbejde der udføres som System Arkitekt. På kurset opnås kendskab tilanvendte arkitektur design metoder og standarder der sikrer at applikation og infrastruktur passer sammen.
Til forside
Se alle nyheder
Kontakt os
Print
Dansk
ArchiMate® er et internationalt standardiseret grafisk modelleringssprog som giver arkitekter et integreret værktøj til at analysere, beskrive og visualisere Enterprise/IT arkitekturen.
System arkitekt - Practitioner er et af de tre næste specialiserede arkitekt kurser i den certificerede IT arkitekt uddannelse.
 

IT Innovation - Innovative technology solutions to support business and people

English
Sitemap

IT innovation   -   Herles 6   -   6300 Gråsten   -   Telefon: +45 8615 1000   -   E-mail: flemming.hansen@it-innovation.dk   -   CVR: 32002129